29 Ιανουαρίου 2013

Δεν αντέχω άλλο...

Είναι Τρίτη μεσημέρι... Ξύπνιος από το πρωί να τρέχω σε συνεντεύξεις που δεν οδηγούν πουθενά και που πλέον με έχουν κουράσει... κι είμαι μόλις 26... και εκτός ότι από τόσο νωρίς με έχουν κουράσει έχω καταντήσει να έχω υπαρξιακά, κρίση, βαρεμάρα και τεμπελιά στο τέρμα!! Δεν έχω κουράγιο ούτε να κάτσω στο laptop να γράψω... που ήταν το μοναδικό που με χαλάρωνε... Είμαι 26 και κάθομαι σπίτι και ακούω μουσική, με δεμένα τα χέρια, χωρίς να κάνω τίποτα σε μια ηλικία που θα μπορούσα να γυρίζω τον κόσμο με τα χέρια... Αντί να κάνω όνειρα για το μέλλον μου απλά χάνομαι στις προβληματικές σκέψεις μου... του στυλ τι κάνω; που θα πάει όλο αυτό; που πάω; τι θα κάνω στη ζωή μου; να φύγω από την Ελλάδα; κτλ. Θέλω να αλλάξει η Ελλάδα... να γίνει καλύτερη... αλλά τελικά είναι αρκετοί εκείνη που δεν θέλουν να αλλάξει γιατί έχουν βολευτεί... Κρίμα... Και τη ζητάω; Μια δουλειά... και από το τίποτα και την κατάθλιψη που έχω θα πάω στα ουράνια... Βαρέθηκα να ακούω, βαρέθηκα να προχωράνε άτομα που δεν το αξίζουν... βαρέθηκα... Και όλοι έξω από τον χορό κελαηδάνε... κάνε το ένα κάνε το άλλο... όλοι τους φαΐ σκατό και ιδέα... αλλά άλλοι τους βολεύουν... Ίσως αν είχα δουλειά δεν θα τα σκεφτόμουν όλα αυτά... Δεδομένου ότι προτεραιότητα θα είχαν μόνο τα δικά μου όνειρα. Οι συγκυρίες οδήγησαν τις σκέψεις μου, αλλιώς ίσως και εγώ ένα κομμάτι όλου αυτού του συστήματος να ήμουν… Τι άλλο να πω; τι άλλο να κάνω; πλέον το μοναδικό που κάνω είναι να κοιμάμαι, να τρώω και να ψάχνω δουλειά και όπου πάει... Το σίγουρο είναι ότι έχω χάσει τον εαυτό μου και δεν μπορώ να κάνω τίποτα να τον επαναφέρω... Οι υποχρεώσεις τρέχουν μέχρι να με καταπιούν... Τεσπα, απλά τα λέω για να σας πω ότι δεν το έχω αφήσει το blog απλά δεν έχω όρεξη... Είναι δύσκολη περίοδος για μένα... Ένα μεγάλο Συγνώμη και σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη σας!!!!!!

7 σχόλια:

  1. Καλέ μου φίλε με συγκίνησες μ΄ αυτά που γράφεις και μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω ουσιαστικά!Είμαι 44 χρονών έχω μόνο κόρες κι ήταν σα να μου μίλησε ο γιος μου!Για την ώρα αυτό που μπορώ να κάνω ειν΄ αυτό το κείμενο-σκέψεις σου να τ΄ αναδημοσιεύσω στο δικό μου για να το δούν κι άλλοι!Και ποιος ξέρει τι μπορεί να γίνει!Δώσε μου την άδειά σου μόνο και θα το κάνω αμέσως!
    Να ξέρεις πάντως ότι δεν ειν΄ εύκολη η σημερινή κατάσταση κι ότι κι άλλοι συνάνθρωποί μας αντιμετωπίζουν παρόμοιες ή και χειρότερες δυσκολίες!Να ΄χεις όμως πάντα στην ψυχή σου ελπίδα, πίστη και δύναμη, γιατί καμιά προσπάθεια δεν είναι για πέταμα!
    Όσο για τις δημοσιεύσεις σου μη στενοχωριέσαι... θα ΄μαι εδώ και θα περιμένω να σε διαβάζω... όποτε μπορείς!
    Να ΄χεις μια υπέροχη βραδιά!:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστω για ολα αγκαθι!!! Να ξερεις οτι με στηριζεις παρα παρα πολυ!! Ευχαριστω για ολα!!!! Καλο βραδυ σου ευχομαι με υγεια κ ευτυχια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερα φιλε μου σε αισθανομ.πραγματικα.θα ηθελες να δουλεψεις εδω στην αγγλια σαν φροντιστης?? εγω με την γυναικα μου εργαζομαστε σε μια εταιρια που εχει γηροκομεια αν ενδιαφερεσε με χαρα να βοηθσουμε το μαιλ dimitristsallas@ymail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα φίλε μου Δημήτρη!! Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για την βοήθεια σου! Θα επικοινωνήσω άμεσα μαζί σου στο e-mail σου! Σε ευχαριστώ και πάλι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΔΩ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΙΑ ΑΠ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ .... ΚΑΙ ΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ , ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αν απ'την αλλη εχεις δουλεια και για 1002 λογους δεν την γουσταρεις και δεν την αντεχεις αλλο σε σημειο να εχεις αρρωστησει...?να μην εχεις ορεξη αλλα ουτε και χρονο φυσικα για τιποτα...?να σε εκμεταλλευονται λογω της καταστασης...να μην σου ταιριαζει η δουλεια και να καταπιεζεσαι καθημερινα...κι αυτο ενα μαρτυριο ειναι...και να νιωθεις οτι εισαι και αχαριστος γιατι εχεις δουλεια και σκεφτεσαι να την παρατησεις την ωρα που τοσος κοσμος δεν εχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή