17 Μαρτίου 2014

Ήπια...

Ελπίζω να είναι η στιγμή εσύ να μην ταυτιστείς έχει να κάνει με εμένα , είναι ο χειμώνας βαρύς είναι γραμμένο το ρεφρέν πάνω σε πιόμα καλό που όλα τα βλέπω καθαρά και μοιάζει η γη με φελλό .
Κάπου εκεί όταν μαζεύονται οι θύμισες , μες το ποτήρι μου έπεσες θαρρείς και λιποθύμησες και στα είπα με την μια πανέμορφο μου αλάνι πως ήσουνα για εμένα το μοναδικό λιμάνι που πέταξα την άγκυρα και είπα να αράξω.
Πηλός ο κόσμος έμοιαζε και είπα να τον αλλάξω . Μα που να φανταστώ πως τα λιμάνια χάνονται δεν το είχα ξαναδεί, πολύ θα είχα πιει αφού λοιπών βασίστηκα και λίγο ξεζαλίστηκα τα βράδια μου τα αλήτικα και αυτά τα απαρνήθηκα.Κοντά σου κοίτα σύρθηκα με παλαμάκια ρυθμικά επάνω σου κρατήθηκα και δεν απομακρύνθηκα Λιγάκι το μετάνιωσα μου θύμωσα , με μάλωσα πληγή είπα θα είναι και αμέσως την μπάλωσα , μα άλλαξε ο καιρός και η πληγή πονάει και ο γαμημένος χρόνος όλο απορίες γεννάει μα δεν τις απαντώ δεν δίνω σημασία γεμίζω το κεφάλι μου χωρίς καμία ουσία , και αφού είσαι πάλι εδώ πάνω στις φυσαλίδες σου απαντώ γεμίζοντας τις άδειες μου σελίδες , πως είσαι ένα κάθαρμα και ούτε που να σε φτύσω ασχέτως αν θα ήθελα να σε ξανά γαμήσω . Πολύ με ταλαιπώρησες θα βρεις ότι σου αξίζει εγώ ήπια και τα λέω και το χαρτί γεμίζει .

Ήπια και είπα να στα πω δεν πάει παρακάτω σε πιο να στηριχθώ στον κόσμο αυτό τον σάπιο . Κοιτάζω το κενό και σκέφτομαι ένα σάκο μα δεν θα χαριστώ θα κάτσω και άλλο να πιω .

Γλυκύτατο μου κάθαρμα καπάκι συνεχίζω μου πέσανε πολλά βαριά γι'αυτό μάλλον σε βρίζω συγνώμη δεν ζητώ γιατί δεν σου αξίζει μα την μορφή σου το αλκοόλ μου την υπενθυμίζει. Δεν ξέρω αν θα βγει ετούτο το τραγούδι μοιάζει στα ροζ ραδιόφωνα κατάμαυρο λουλούδι , αυτό είναι άλλη κουβέντα επιστροφή στο θέμα , Ρουφιάνα αποδείχτηκες και ένα μεγάλο ψέμα. Δεν λέω λεπτομέρειες τα σκουλήκια είναι όλα ίδια στην λάσπη έρποντα συχνά , και μέσα στα σκουπίδια .
Οκέι ίσως να χαίρεσαι που ακόμα ασχολούμαι και ο αδύναμος εγώ όμως δεν προσποιούμε όμως και ακατέργαστα στο λέω μια και έξω αν σε πετύχω πουθενά πως φάπες θα σου παίξω , γιατί πίνω πολύ και πιο πολύ πονάω και το μυαλό για σένα νε ακόμα το γαμάω . Το ξέρεις αγαπώ γι'αυτό μάλλον σε βρίζω μα δεν θα συνεχίσω , πάω πάλι να γεμίσω , ο στάσιμος εγώ στις νύχτας τα αγκάθια και εσύ με βήματα γοργά στα λούσα και στα χάδια. Την τύχη μου γαμώ , γαμώ μαζί και εσένα. Άντε γαμήσου με ότι βρεις και με όλα τα βλαμμένα.
Απόψε παίζω την ζωή μου πάνω σε ένα κέρμα βυθίζομαι στο αλκοόλ , βυθίσου μες το ψέμα...

Ήπια και είπα να στα πω δεν πάει παρακάτω σε πιο να στηριχθώ στον κόσμο αυτό τον σάπιο . Κοιτάζω το κενό και σκέφτομαι ένα σάκο μα δεν θα χαρισθώ θα κάτσω και άλλο να πιω
Αφιερωμένο...

2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία αυτά που γράφεις........ Μαλλον τα αξίζει εκεί που τα αφιερωνεις......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι τα αξιζει... γιατι το να γαμας την καρδια του αλλου ειναι ενταξει αλλα μολις βαζεις μεσα και ψεμα... παει πολυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή