13 Δεκεμβρίου 2012

Ψηφοφορία...

Αυτήν την περίοδο το nerokota.com έχει αρχίσει μια ψηφοφορία σχετικά με τα ιστολόγια (blog) που αρέσουν πιο πολύ στον κόσμο ( http://topblogspsifofories.blogspot.gr/ ). Απλά θα ήθελα να αναφέρω ότι πίσω από τα ιστολόγια είναι άνθρωποι που εκφράζονται, προβληματίζονται αλλά και δημιουργούν θέλοντας να προσφέρουν κάτι από αυτούς σε μας... Να μοιραστούν κάτι δικό τους σε μας! Φυσικά ο καθένας με την διαφορετική προσωπική έκφραση του, τον ξεχωριστό και μοναδικό χαρακτήρα του! Οπότε όλα τα ιστολόγια αξίζουν μια διάκριση, αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Οπότε θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα ιστολόγια που συμμετέχουν σε αυτόν τον διαγωνισμό γι'αυτά που μας προσφέρουν και μας "δίνουν"... όπως και όσους με παρακολουθούν... να προβληματίζομαι, να λέω διάφορα πράγματα, και να παραλογίζομαι... Καλό βράδυ σε όλους μας και καλές γιορτές να έχουμε με υγεία και όλα θα έρθουν!!

3 σχόλια:

  1. Φιλάρα είσαι άψογος γι'αυτό σε παρακολουθώ!! Και θα σε ψηφίσω!! Καλό βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή επιτυχία εύχομαι σ΄ όλα τα ιστολόγια που συμμετέχουν!
    Συμφωνώ με όσα λες.Κι όσα έχω στη λίστα μου και συμμετέχουν στο διαγωνισμό τα ΄χω υποστηρίξει στην ψηφοφορία, γιατί τα θεωρώ αξιόλογα.Κι αυτό χωρίς κανένα απολύτως αντάλλαγμα.Νομίζω βέβαια ότι θα υπάρχουν κι άλλα αξιόλογα.
    Δε μ΄ αφορά ποια θέση θα πάρω και ποιος θα με ψηφίσει.Δεν πρόκειται να μ΄ αλλάξει τα συναισθήματα και τη γνώμη που έχω μια ψήφος.Ακόμα πιστεύω ότι τα ιστολόγια δημιουργήθηκαν κι υπάρχουν απ΄ τους εμπνευστές τους για κάποιον άλλο δικό τους σκοπό και λόγο κι όχι για να κατακτήσουν την πρωτιά!
    Χαρούμενη καλημέρα!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ ανώνυμος!! Έτσι όπως τα λες είναι αγκάθι... Καληνύχτα συγνώμη που αργώ αλλά τρέχω όλη μέρα αυτές τις μέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή